Meny

Frågor och svar

Hitta svaren du söker bland de vanligaste frågorna. Tiden för incheckning, utcheckning, husdjur, evenemang och mycket mer.

Hur tar man sig till hotellet?

Det finns flera alternativ:
 

- Taxi eller VTC, det tar cirka 1 timme från Charles de Gaulle, 45 minuter från Orly.
 

- Privat transfer tillgänglig via hotellet: 89 - 129 euro, beroende på plats, ankomsttid och antal personer. Kontakta oss gärna för mer information.
 

- Air-France-bussar: när du lämnar flygplatserna i Paris kan du följa med på turen till Montparnasse med dessa bussar. I Montparnasse tar du linje 4 till stationen Saint Placide (1 hållplats).
 

- RER-tåg och tunnelbana:
 

- Från Charles de Gaulle: Tag RER B, byt vid Saint Michel till tunnelbana linje 4 till stationen Saint Placide.
 

- Från Orly: Tag RER B till Denfert-Rochereau och sedan tunnelbana linje 4 till Saint Placide

Får man röka på rummet?

Nej, man får inte röka på rummet. Det finns askkoppar och sittplatser på gården där man kan sitta bekvämt. De lyckliga som har exklusiva rum har möjlighet att röka på balkongen.

Jag vill boka en middag, men jag har varken tid eller kunskap om restaurangerna, kan ni ordna det?

Ja, vår personal finns där för dig och kan inte bara föreslå matställen utifrån vad du önskar dig, utan även organisera er kväll.

Jag kommer att anlända mycket sent och jag kommer inte att ha tid att äta middag, har ni rumsservice?

Ja, vår rumsservice är tillgänglig dygnet runt, du behöver bara beställa.

Kan jag resa med mitt djur?

Ja, vi tar emot små djur (stora djur efter förfrågan). Kontakta oss för att arrangera vistelsen med din följeslagare.

Kan jag lämna mitt bagage på hotellet, även om jag inte bor där ännu, eller inte bor där längre?

Naturligtvis, hotellet har ett bagagerum och alla kan lämna sitt bagage innan incheckning eller efter utcheckning. Om du är borta i några dagar förvarar vi ditt bagage säkert under tiden som du är borta.

Hur kan jag använda mig av early check in och late check out?

Early check in och late check out är endast möjligt i mån av tillgång. Vi kan inte garantera det. Om early check in eller late check out är något du måste ha, rekommenderar vi att du bokar natten innan eller natten efter. Early check in kostar 100 euro, när det finns tillgängligt. Late check out kostar 140 euro för avfärd fram till klockan 17 och du får betala för påföljande natt för avfärd efter klockan 17.

Har alla rum balkong?

Våra två exklusiva rum, på femte våningen, har balkong. Alla balkonger är utrustade med ett litet bord och två stolar, så man kan ta sig ett glas eller äta frukost utomhus under den fina årstiden. Våra juniorsviter är större, men har ingen balkong.

Hur är det med trippelrummen?

Trippelrummen finns bara i kategorin juniorsvit. Alla våra juniorsviter är utrustade för att rymma upp till tre vuxna. Alla andra typer av rum rymmer max två personer.

Finns det tillgång till bebissäng och andra tillbehör?

Ja, på begäran tillhandahåller vi en bebissäng i föräldrarnas rum. Vi har även barnstolar och skötmadrasser. Små måltider kan värmas i mikrovågsugnen. Kylvaror kan förvaras i vårt kylskåp under vistelsen.

Finns det tillgång till internet i hela hotellet? Är det gratis?

WiFi-anslutning finns tillgängligt gratis i hela hotellet (rummet och gemensamma utrymmen). För gäster som inte har en egen dator kan vi låna ut en Ipad under en kort tid. En internetplats (gratis) finns även i hotellets vestibul och där kan du använda internet, skanna dokument, läsa en cd eller USB-minne och skriva ut dokument.

Ligger hotellet i ett säkert område?

Hotellet ligger mitt emot Bon marché. Kvarteret Saint Germain är känt för att vara lugnt på nätterna och aktivt på dagarna. Det finns någon på hotellet dygnet runt.

Har hotellet någon parkering?

Nej, det finns ingen parkering på hotellet. Det kostar pengar att parkera på gatan, du får stå där i max två timmar och det är sällsynt med lediga platser. Det är bäst att parkera sitt fordon på den övervakade parkeringen vid Bon Marché. Ingången finns på Rue Velpeau, knappt en minut från hotellet.

Hur många rum finns det på hotellet?

Hotellet har elva rum totalt, fördelade på fem våningar (från bottenvåningen upp till femte våningen). Hotellet har tre kategorier av rum: 1 etagerum där personer med nedsatt rörlighet kan bo, 2 exklusiva rum, 8 juniorsviter.

Sök med nyckelord

Om ingen fråga motsvarar din sökning, kontakta oss via e-post eller direkt per telefon.

Kontakta oss direkt för att planera din vistelse tillsammans

Kontakta oss
Tillbaka till webbplatsen
Tillbaka till webbplatsen

Välj din valuta

Tillbaka till webbplatsen